Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejZapraszamy do śledzenia dwudziestej edycji „Doradcy Smaku”. W ramach programu zostaną przedstawione przepisy inspirowane różnorodnymi kuchniami świata, ale i stylami gotowania. Widzowie mogą spodziewać się zarówno prostych, jak i wyjątkowo smacznych przepisów na dania obiadowe, desery i przekąski, które zadowolą całą rodzinę. Co powiecie na fondue serowe, burgery czy paszteciki drobiowe? Miłośnicy deserów także znajdą coś dla siebie! Wszystkie przepisy zostały starannie przygotowane z wykorzystaniem produktów marek Prymat i Smak. Dzięki Michelowi Moranowi, zapewniony jest nie tylko doskonały smak, lecz także odpowiednio dobrane składniki, aby stworzyć wyjątkowe doznania kulinarne.
Już od 4 marca 2024 roku rusza emisja świeżego, wiosennego sezonu programu kulinarnego „Doradca Smaku”. Głównym prowadzącym będzie renomowany szef kuchni, Michel Moran. Moran, znany francuski restaurator o hiszpańskich korzeniach, posiada imponujące 40-letnie doświadczenie w branży gastronomicznej. Jako właściciel restauracji Ma Maison, jego filozofia kulinarnej sztuki podkreśla, że jedzenie powinno być nie tylko smaczne, ale i przywoływać wspomnienia domowego ciepła oraz tradycji kuchni rodzinnej.
Nie zapomnijcie obejrzeć „Doradcy Smaku” na antenie TVN od poniedziałku do czwartku o godzinie 20:10. Na naszej stronie internetowej znajdziecie także najnowsze odcinki programu, wraz z przepisami oraz materiałami wideo.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej