Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcej„Ugotowani” w Jeleniej Górze będą się zmagać z kuchnią na najwyższym poziomie. Czym zaskoczą podczas szykowanych kolacji?
W kulinarną podróż zabiorą nas tym razem mieszkające w Jeleniej Górze panie Ewa Kaczmarek – specjalistka do spraw analiz molekularnych i Justyna Stasiak – kierowca karetki i koordynatorka do spraw medycznych w pogotowiu ratunkowym, a także panowie: Przemysław Śliwiński – prowadzący warsztaty motywacyjne dla młodzieży oraz Kacper Zadwórny – kierownik cynowni ogniowej. Nasi bohaterowie przygotują między innymi wykwintne grzanki z krewetkami, smakowicie brzmiącą gęś z pomarańczowo-imbirowym zacięciem, oraz chiński przysmak – kurczak satay z orzechowym sosem.
Zapraszamy w niedzielę o 18.30 do TVN.
Więcej na stronie www.DoradcaSmaku.pl
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej