Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejZarówno w ten, jak i ubiegły piątek w kąciku kulinarnym DDTVN pojawiły się wyjątkowo wyszukane potrawy grillowe. Wychodząc naprzeciw naszym oczekiwaniom - chęciom poznania niekonwencjonalnych propozycji dań z rusztu - Robert Sowa zaprezentował m.in. grillowane kotlety jagnięce kebab-gyros z sosem tzatziki, banany w bekonie, a także polędwiczki z kurczaka kebab-gyros z bananami w bekonie. Wszystko to z użyciem serii produktów Prymat przeznaczonych do przyrządzania potraw z grilla. Zaproponowane specjały z pewnością okażą się ciekawą alternatywą do tradycyjnych, grillowanych kiełbasek.
W kolejnych odcinkach nie zabraknie równie interesujących pomysłów urozmaicenia grillowego menu. Wśród nich jak zawsze pojawią się porady kulinarne, za sprawą których przygotowanie spotkania grillowego okaże się szybkie i proste.
W nich również Robert Sowa będzie prezentować najważniejsze produkty dedykowane do dań z grilla, szczególnie przyprawy grillowe i sosy sałatkowe, a smaku specjałom z rusztu dodadzą musztardy Prymat.
Następny odcinek 4 maja w Dzień Dobry TVN, godz. 8.30.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej