Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZarówno w ten, jak i ubiegły piątek w kąciku kulinarnym DDTVN pojawiły się wyjątkowo wyszukane potrawy grillowe. Wychodząc naprzeciw naszym oczekiwaniom - chęciom poznania niekonwencjonalnych propozycji dań z rusztu - Robert Sowa zaprezentował m.in. grillowane kotlety jagnięce kebab-gyros z sosem tzatziki, banany w bekonie, a także polędwiczki z kurczaka kebab-gyros z bananami w bekonie. Wszystko to z użyciem serii produktów Prymat przeznaczonych do przyrządzania potraw z grilla. Zaproponowane specjały z pewnością okażą się ciekawą alternatywą do tradycyjnych, grillowanych kiełbasek.
W kolejnych odcinkach nie zabraknie równie interesujących pomysłów urozmaicenia grillowego menu. Wśród nich jak zawsze pojawią się porady kulinarne, za sprawą których przygotowanie spotkania grillowego okaże się szybkie i proste.
W nich również Robert Sowa będzie prezentować najważniejsze produkty dedykowane do dań z grilla, szczególnie przyprawy grillowe i sosy sałatkowe, a smaku specjałom z rusztu dodadzą musztardy Prymat.
Następny odcinek 4 maja w Dzień Dobry TVN, godz. 8.30.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej