Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejZa nami Grillowa Majówka z Radiem ZET, która odbyła się w dniach 29 kwietnia do 3 maja na Mazurach. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nas w Szczytnie, Giżycku, Olsztynie i Mikołajkach. Dopisała pogoda, frekwencja i dobre humory!
W programie Majówki znalazły się atrakcje dla małych i dużych: muzyka na żywo, fotobudka 360, występy magika, pokazy baniek mydlanych i strefa zabaw dla najmłodszych, a także warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych. W każdym z miast na gości czekały tysiące darmowych hot-dogów oraz inne dania z grilla.
W strefie marki Prymat także nie zabrakło atrakcji, w tym konkursów z nagrodami. Szczególną uwagę przyciągało koło fortuny z nagrodami, gdzie można było wygrać produkty grillowe marki Prymat. Popularnością cieszył się także kącik dla dzieci oraz strefa relaksu z leżakami.
Dodatkową atrakcją była Strefa Słuchacza Radia ZET. To właśnie tam można było spotkać się z dziennikarzami dobrze znanymi z anteny - Kamilem Noselem, Adrianem Nowakiem i Michałem Dzienyńskim - i nagrać swoje pomysły na majówkę, by usłyszeć je następnie na antenie drugiej największej stacji radiowej w Polsce. Nie zabrakło koncertów gwiazd m.in. Roxie Węgiel. Ponadto Grillowej Majówce w Giżycku towarzyszyło otwarcie sezonu żeglarskiego połączone z dniami miasta.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej