Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejZa nami Grillowa Majówka z Radiem ZET, która odbyła się w dniach 29 kwietnia do 3 maja na Mazurach. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzili nas w Szczytnie, Giżycku, Olsztynie i Mikołajkach. Dopisała pogoda, frekwencja i dobre humory!
W programie Majówki znalazły się atrakcje dla małych i dużych: muzyka na żywo, fotobudka 360, występy magika, pokazy baniek mydlanych i strefa zabaw dla najmłodszych, a także warsztaty kulinarne dla dzieci i dorosłych. W każdym z miast na gości czekały tysiące darmowych hot-dogów oraz inne dania z grilla.
W strefie marki Prymat także nie zabrakło atrakcji, w tym konkursów z nagrodami. Szczególną uwagę przyciągało koło fortuny z nagrodami, gdzie można było wygrać produkty grillowe marki Prymat. Popularnością cieszył się także kącik dla dzieci oraz strefa relaksu z leżakami.
Dodatkową atrakcją była Strefa Słuchacza Radia ZET. To właśnie tam można było spotkać się z dziennikarzami dobrze znanymi z anteny - Kamilem Noselem, Adrianem Nowakiem i Michałem Dzienyńskim - i nagrać swoje pomysły na majówkę, by usłyszeć je następnie na antenie drugiej największej stacji radiowej w Polsce. Nie zabrakło koncertów gwiazd m.in. Roxie Węgiel. Ponadto Grillowej Majówce w Giżycku towarzyszyło otwarcie sezonu żeglarskiego połączone z dniami miasta.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej