Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejApel: "Drogi Konsumencie, zawsze czytaj skład"
Szanowni Konsumenci,
stale udoskonalamy nasze produkty i procesy produkcyjne. Pozwoliło nam to na usunięcie glutenu z profilu alergennego z części naszych wyrobów. Wynika to z faktu, iż na części linii produkcyjnych wyeliminowaliśmy możliwość zanieczyszczenia krzyżowego glutenem. Jednak należy zwrócić uwagę, że profile alergenne na opakowaniach naszych produktów różnią się między sobą zależnie od rodzaju opakowania czy gramatury. Na przykład pieprz czarny mielony 20 g i 50 g różnią się profilem alergennym, ponieważ produkty te pakowane są na różnych liniach produkcyjnych. Dlatego też zwracamy się z prośbą do osób cierpiących na jakiekolwiek alergie czy nietolerancje pokarmowe:
Zapis profilu alergennego na opakowaniu zawsze jest najbardziej wiarygodnym źródłem informacji o produkcie. Dlatego prosimy, aby za każdym razem, przed zakupem naszych produktów, sprawdzać skład oraz profil alergenny. To pozwoli upewnić się, że dany produkt spełnia Państwa oczekiwania.
Z wyrazami szacunku
Tomasz Pruszyński - Dyrektor Badań, Jakości i Rozwoju Grupy Prymat
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej