Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejKuchnia rosyjska kojarzy nam się z kawiorem, blinami i jesiotrem. Tymczasem słynie ona także z zupy rybnej ucha. Znacie?
Zupa rybna ucha to potrawa z ryb słodkowodnych. Jest intensywnym wywarem rybnym, w którym zanurzone są kawałki mięsa ryb i warzyw. Jest pyszna i podaje się ją z plastrami cytryny, siekanym koperkiem lub natką pietruszki. Chef Robert Sowa podał ją z chrupiącymi grzankami z bagietki. Spróbujcie zrobić tę pyszną zupę. ----> PRZEPIS <---
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej