Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejJeśli wcześniej nie mieliście odwagi zrobić najbardziej znanego dania kuchni francuskiej, czyli boeuf bourguignon, to zobaczycie sprawdzony przepis.
Mięso wołowe jest duszone w towarzystwie warzyw, grzybów i boczku. Jego smak podkreśla wino czerwone i przyprawa do wołowiny. Ten aromatyczny gulasz z wołowiny najlepiej smakuje ze świeżą bagietką, posypane świeżą natką pietruszki. Klikajcie po PRZEPIS.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej