Nowa odsłona serwisu Doradcasmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejJeśli wcześniej nie mieliście odwagi zrobić najbardziej znanego dania kuchni francuskiej, czyli boeuf bourguignon, to zobaczycie sprawdzony przepis.
Mięso wołowe jest duszone w towarzystwie warzyw, grzybów i boczku. Jego smak podkreśla wino czerwone i przyprawa do wołowiny. Ten aromatyczny gulasz z wołowiny najlepiej smakuje ze świeżą bagietką, posypane świeżą natką pietruszki. Klikajcie po PRZEPIS.
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejPieczenie świątecznych pierniczków to obowiązkowy punkt przedświątecznych przygotowań. Sprawdź co zrobić, aby pierniczki były wyjątkowo smaczne, aromatyczne i piękne!
czytaj więcejJuż 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcej