Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejChef Robert Sowa poleca klasyczne danie z kuchni francuskiej, czyli fois gras z dodatkiem karmelizowanych owoców. Danie podał na puszystej chałce, której smak doskonale łączy się z wątróbką i jabłkiem. Koniecznie obejrzyjcie, jak przyrządzić tę potrawę! Przepis i wideo znajdziecie pod LINKIEM.
Więcej przepisów z programu Doradca Smaku znajdziecie w serwisie.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej