Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW kuchni amerykańskiej często łączy się mięso z owocami. W tym odcinku programu "Doradca Smaku" zobaczycie właśnie taki przepis pochodzący z kuchni amerykańskiej.
Zamarynowany udziec indyka został upieczony z kandyzowanymi owocami: ananasem, mango, owocami goji i imbirem. Do tego chef Robert Sowa zaproponował podanie sałatki z ogórka, mango i nasion granatu, która dzięki liściom mięty ma niezwykle orzeźwiający smak. Jeśli lubicie połączenie mięsa z owocami, koniecznie wypróbujcie ten przepis.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej