Napoje rozgrzewające z przyprawami Prymat
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejTurecka kuchnia to nie tylko jagnięcina i grillowane warzywa. To także zupa z soczewicy doprawiona słodką papryką, ale przede wszystkim wyrazistym w smaku kminem rzymskim.
Zupa z brązowej soczewicy to pełnowartościowy posiłek. Chef Robert Sowa urozmaicił go podając go ze śmietaną, chrupiącymi chlebkami pita i plasterkami cytryny.
Jeśli kochacie warzywne dania, zapraszamy po PRZEPIS.
Tej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcejPrzyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcej