Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejTurecka kuchnia to nie tylko jagnięcina i grillowane warzywa. To także zupa z soczewicy doprawiona słodką papryką, ale przede wszystkim wyrazistym w smaku kminem rzymskim.
Zupa z brązowej soczewicy to pełnowartościowy posiłek. Chef Robert Sowa urozmaicił go podając go ze śmietaną, chrupiącymi chlebkami pita i plasterkami cytryny.
Jeśli kochacie warzywne dania, zapraszamy po PRZEPIS.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej