Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW tym odcinku zagościło danie - nietypowe w kuchni polskiej, choć bardzo rozpoznawalne we Francji. Mowa tu oczywiście o... ślimakach.
Przyrządzone z pomidorami i pleśniowym serem roquefort naprawdę zaskakują niesamowitym smakiem. Najlepszym dodatkiem będzie chrupiąca, ziołowa bagietka, którą możemy zrumienić na patelni lub podpiec w piekarniku.
Zobaczcie PRZEPIS!
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej