Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW tym odcinku zagościło danie - nietypowe w kuchni polskiej, choć bardzo rozpoznawalne we Francji. Mowa tu oczywiście o... ślimakach.
Przyrządzone z pomidorami i pleśniowym serem roquefort naprawdę zaskakują niesamowitym smakiem. Najlepszym dodatkiem będzie chrupiąca, ziołowa bagietka, którą możemy zrumienić na patelni lub podpiec w piekarniku.
Zobaczcie PRZEPIS!
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej