Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejRodzajów pierogów jest mnóstwo... I każdy typ ma swoich wielbicieli. Dzisiaj, w ostatnim odcinku XI sezonu programu "Doradca Smaku", zobaczycie przepis na gruzińskie chinkali.
Przygotowane przez Roberta Sowę gruzińskie chinkali mają mięsne wołowo-wieprzowe nadzienie doprawione ziarnami kolendry, cebulą i szczypiorkiem. Koniecznie zobaczcie, jak je zrobić i może przekonacie się, żeby przygotować coś nowego w kuchni.
---> PRZEPIS <---
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej