Sól peklowa – czym się charakteryzuje?
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcejRodzajów pierogów jest mnóstwo... I każdy typ ma swoich wielbicieli. Dzisiaj, w ostatnim odcinku XI sezonu programu "Doradca Smaku", zobaczycie przepis na gruzińskie chinkali.
Przygotowane przez Roberta Sowę gruzińskie chinkali mają mięsne wołowo-wieprzowe nadzienie doprawione ziarnami kolendry, cebulą i szczypiorkiem. Koniecznie zobaczcie, jak je zrobić i może przekonacie się, żeby przygotować coś nowego w kuchni.
---> PRZEPIS <---
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcej4 marca o godzinie 20:10 na antenie stacji TVN rusza jubileuszowy, XX sezon programu kulinarnego Doradca Smaku. Przez cały czas program jest nieodłącznie związany z marką Prymat.
czytaj więcej