Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW ostatnim odcinku Doradcy Smaku chef Robert Sowa zaprezentował widzom specjalność kuchni tajskiej, czyli Pad Thai.
Pad Thai to prawdziwa eksplozja orientalnych smaków, między innymi dzięki takim składnikom, jak makaron ryżowy, olej sezamowy, pasta tamaryndowa, kiełki i oczywiście, odpowiednie dla kuchni dalekowschodniej, przyprawy.
Po więcej szczegółów sięgnij do PRZEPISU NA PAD THAI.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej