Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejW ostatnim odcinku Doradcy Smaku chef Robert Sowa zaprezentował widzom specjalność kuchni tajskiej, czyli Pad Thai.
Pad Thai to prawdziwa eksplozja orientalnych smaków, między innymi dzięki takim składnikom, jak makaron ryżowy, olej sezamowy, pasta tamaryndowa, kiełki i oczywiście, odpowiednie dla kuchni dalekowschodniej, przyprawy.
Po więcej szczegółów sięgnij do PRZEPISU NA PAD THAI.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej