Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejKuchnia turecka słynie z pieczonych mięs. Tym razem łopatka jagnięca. jesteście ciekawi, jak ja przyrządzić?
Chef Robert Sowa proponuje jagnięcinę zamarynować w maślance, rozmarynie, musztardzie i czosnku. Potem upiec i podać z orzeźwiającym dipem z warzyw: rzodkiewki, pomidorów oraz ogórka. Jeśli chcecie zmierzyć się z kuchnią turecką, klikajcie po PRZEPIS.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej