Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejPolacy kochają dania kuchni węgierskiej – gulasze, bogracze czy gęste zupy. A co powiecie na langosze, czyli najpopularniejszą przekąskę na Węgrzech?
Langosze to placki ziemniaczane podawane z różnymi dodatkami. W swojej wersji, chef Robert Sowa proponuje do nich sałatkę z pomidorów i cebuli, jajko sadzone i tarty żółty ser. Przepis na to danie jest nieskomplikowany, dlatego zachęcam Was do jego przygotowania. Klikajcie w LINK.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej