Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPolacy kochają dania kuchni węgierskiej – gulasze, bogracze czy gęste zupy. A co powiecie na langosze, czyli najpopularniejszą przekąskę na Węgrzech?
Langosze to placki ziemniaczane podawane z różnymi dodatkami. W swojej wersji, chef Robert Sowa proponuje do nich sałatkę z pomidorów i cebuli, jajko sadzone i tarty żółty ser. Przepis na to danie jest nieskomplikowany, dlatego zachęcam Was do jego przygotowania. Klikajcie w LINK.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej