Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejKulebiak z kiszoną kapustą i suszonymi grzybami podawany z sosem z kwaśniej śmietany to tradycyjne danie kuchni rosyjskiej.
Najczęściej przyrządzany jest w cieście drożdżowym, jednak ciasto francuskie, dzięki zawartości masła, sprawdza się w tym daniu jeszcze lepiej. Sos z kwaśnej śmietany i świeżego szczypiorku będzie idealnym dipem dla tej ciepłej przekąski.
Powtórkę odcinka oraz dokładny przepis na rosyjski kulebiak znajdziecie -> TUTAJ <-.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej