Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejKuchnia polska słynie z zup, dlatego chef Robert Sowa zaproponował krem z pietruszki z jabłkiem. Zupa ma niezwykle aksamitną konsystencję i niepowtarzalny smak. Jak został uzyskany? Oglądajcie!
Pietruszka - niepozorne warzywo - daje nam mnóstwo możliwości kulinarnych. Na przykład możecie zrobić kremową zupę i doprawić ją ostrą papryką, gałką muszkatołową oraz aromatyzowaną oliwą. Wiadomo, że chef Robert Sowa zawsze do zup proponuje dodatki, tym razem jest to serek z natką pietruszki oraz orzechami włoskim. Jeśli macie ochotę na tę zupę, klikajcie po PRZEPIS.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej