Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejTym razem chef Robert Sowa zaprezentował, jak przygotować inspirowane kuchnią włoską kaszotto.
Kaszotto inspirowane włoskim risotto przygotowuje się podobnie z tą różnicą, że zamiast ryżu dodajemy kaszę pęczak. Jednak kurki, owczy ser, zioła kuchni polskiej oraz kolorowe warzywa nadają temu daniu także charakter prawdziwej polskiej kuchni.
Zobaczcie PRZEPIS!
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej