Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejTym razem czeka nas wyprawa na Węgry, a kapuśniak po węgiersku to bliski krewniak polskiej kwaśnicy. Lubicie takie aromatyczne i sycące zupy? Jeśli tak, zapraszam Was do oglądania tego odcinka i wykonania tego przepisu.
W tej zupie znajdziecie kapustę kiszoną, paprykę, cebulę, boczek, kiełbasę, kminek i słodką paprykę węgierską, która nadaje daniu kolor i aromat. Taki kapuśniak będzie idealny na chłodny jesienny wieczór lub kolację.
Pod tym linkiem znajdziecie przepis na tę pyszną zupę.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej