Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejTym razem czeka nas wyprawa na Węgry, a kapuśniak po węgiersku to bliski krewniak polskiej kwaśnicy. Lubicie takie aromatyczne i sycące zupy? Jeśli tak, zapraszam Was do oglądania tego odcinka i wykonania tego przepisu.
W tej zupie znajdziecie kapustę kiszoną, paprykę, cebulę, boczek, kiełbasę, kminek i słodką paprykę węgierską, która nadaje daniu kolor i aromat. Taki kapuśniak będzie idealny na chłodny jesienny wieczór lub kolację.
Pod tym linkiem znajdziecie przepis na tę pyszną zupę.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej