Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejPieczona kaczka to klasyczne danie z kuchni polskiej. W tym przepisie chef Robert Sowa zaproponował jej upieczenie z jabłkami i morelami.
Mięso kaczki bardzo dobrze komponuje się z owocami, dlatego w tym przepisie tuszka została nadziana suszonymi owocami i cebulą, a dodatkiem są jabłka, maliny i morele. Smak pieczonego mięsa świetnie uzupełni chrzan żurawinowy. Taka pieczona kaczka to idealne danie na jesienny obiad!
Klikajcie po PRZEPIS!
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej