Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejKuchnia węgierska Polakom jest bardzo bliska, a gulasz to jedno z ulubionych dań nie tylko Węgrów, ale też Polaków.
Robert Sowa po raz kolejny zabrał nas poza granice Polski, tym razem na Węgry. Gulasz jest w naszym kraju daniem bardzo popularnym i lubianym, a gulasz węgierski to jego ciekawa odmiana. Soczysta wołowina doprawiona musztardą sarepską i przyprawą do gulaszu, podsmażona na gęsim smalcu stanowi bazę tego dania. Do tego oczywiście papryka, marchewka, pieczarki, cebula i możemy serwować obiad!
Więcej szczegółów w -> PRZEPISIE NA GULASZ WĘGIERSKI <-.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej