Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejKuchnia węgierska Polakom jest bardzo bliska, a gulasz to jedno z ulubionych dań nie tylko Węgrów, ale też Polaków.
Robert Sowa po raz kolejny zabrał nas poza granice Polski, tym razem na Węgry. Gulasz jest w naszym kraju daniem bardzo popularnym i lubianym, a gulasz węgierski to jego ciekawa odmiana. Soczysta wołowina doprawiona musztardą sarepską i przyprawą do gulaszu, podsmażona na gęsim smalcu stanowi bazę tego dania. Do tego oczywiście papryka, marchewka, pieczarki, cebula i możemy serwować obiad!
Więcej szczegółów w -> PRZEPISIE NA GULASZ WĘGIERSKI <-.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej