Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejProwadzący program "Doradca Smaku" - Robert Sowa zdradził widzom, jak przygotować czebureki, czyli charakterystyczne rosyjskie pierogi.
Szczególnym elementem przygotowywania czebureków jest parzone ciasto. Zrobicie je dość szybko, jednak wymaga uwagi i intensywnego mieszania. Farsz do tego ciasta to wołowina z dodatkiem natki pietruszki, czosnku, cebuli i ziołowego pieprzu.
Sprawdźcie PRZEPIS!
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej