Grill pełen smaku – co dobrego wrzucić na ruszt?
Poznaj sprawdzone przepisy na grilla i przygotuj na ruszcie przepyszną karkówkę, kurczaka, kiełbaski, rybę, warzywa lub sery!
czytaj więcejProwadzący program "Doradca Smaku" - Robert Sowa zdradził widzom, jak przygotować czebureki, czyli charakterystyczne rosyjskie pierogi.
Szczególnym elementem przygotowywania czebureków jest parzone ciasto. Zrobicie je dość szybko, jednak wymaga uwagi i intensywnego mieszania. Farsz do tego ciasta to wołowina z dodatkiem natki pietruszki, czosnku, cebuli i ziołowego pieprzu.
Sprawdźcie PRZEPIS!
Poznaj sprawdzone przepisy na grilla i przygotuj na ruszcie przepyszną karkówkę, kurczaka, kiełbaski, rybę, warzywa lub sery!
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej