Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW 21. odcinku programu Doradca Smaku chef Robert Sowa pokazał na pyszne ciasto z pieczonych batatów. Do przygotowania tego ciasta nie potrzeba mąki, więc jeśli jej unikacie to koniecznie wypróbujcie ten przepis. Dodatkiem do ciasta są karmelizowane banany doprawione cukrem z prawdziwą wanilią i sokiem z cytryny. Jeśli opis was zainteresował to koniecznie klikajcie po PRZEPIS.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej