Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejTa pyszna propozycja to połączenie kuchni węgierskiej z polskimi akcentami. Zobaczycie, jak przygotować aromatyczną zupę węgierską "na kaca".
Bazą zupy węgierskiej jest wywar na boczku, włoszczyźnie i rosole drobiowym, a kluczowe składniki w tym daniu to kiełbasa i papryka, czyli nieodzowne elementy kuchni węgierskiej. Polskim akcentem jest kapusta kiszona, która nadaje daniu odpowiedniej kwasowości. Całość zupy dopełnia kleks ze śmietany i natka pietruszki.
Przepis na węgierską zupę znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej