Dwie nowości w duchu ulubionych dań obiadowych Polaków
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejTa pyszna propozycja to połączenie kuchni węgierskiej z polskimi akcentami. Zobaczycie, jak przygotować aromatyczną zupę węgierską "na kaca".
Bazą zupy węgierskiej jest wywar na boczku, włoszczyźnie i rosole drobiowym, a kluczowe składniki w tym daniu to kiełbasa i papryka, czyli nieodzowne elementy kuchni węgierskiej. Polskim akcentem jest kapusta kiszona, która nadaje daniu odpowiedniej kwasowości. Całość zupy dopełnia kleks ze śmietany i natka pietruszki.
Przepis na węgierską zupę znajdziecie TUTAJ.
Zapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcejDowiedz się, jak przygotować domowe masło czosnkowe z dodatkiem naszej aromatycznej nowości: Przyprawy do masła Prymat! Podpowiemy również, do jakich dań sprawdzi się idealnie.
czytaj więcejSprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcej