Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejKuchnia włoska jest pełna smaku i koloru. Oto przepis na pyszną i kremową zupę szpinakową.
Zupa została przygotowana ze świeżymi ziołami i orzechami włoskimi. Chef Robert Sowa dodał do niej polski akcent - twaróg z pomidorami i mnóstwem świeżej bazylii. Idealnym dodatkiem do kremowej zupy zabielonej słodką śmietanką jest świeżo starta gałka muszkatołowa. Spróbujcie!
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej