Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejKuchnia włoska jest pełna smaku i koloru. Oto przepis na pyszną i kremową zupę szpinakową.
Zupa została przygotowana ze świeżymi ziołami i orzechami włoskimi. Chef Robert Sowa dodał do niej polski akcent - twaróg z pomidorami i mnóstwem świeżej bazylii. Idealnym dodatkiem do kremowej zupy zabielonej słodką śmietanką jest świeżo starta gałka muszkatołowa. Spróbujcie!
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej