Sztuka mielenia przypraw
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejKuchnia włoska jest pełna smaku i koloru. Oto przepis na pyszną i kremową zupę szpinakową.
Zupa została przygotowana ze świeżymi ziołami i orzechami włoskimi. Chef Robert Sowa dodał do niej polski akcent - twaróg z pomidorami i mnóstwem świeżej bazylii. Idealnym dodatkiem do kremowej zupy zabielonej słodką śmietanką jest świeżo starta gałka muszkatołowa. Spróbujcie!
Przyprawy w młynku mogą kompletnie odmienić smak Twoich potraw – dowiedz się, jak i dlaczego!
czytaj więcejWiele razy wypowiadamy to znane przysłowie z pieprzem, ale czy kiedyś się nad nim zastanawialiście? Czas poznać odpowiedź na pytanie, gdzie pieprz rośnie!
czytaj więcejSprawdź, jakie przyprawy stosować do tradycyjnych, polskich zup i nie tylko!
czytaj więcej