Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejWrap z wołowiną, awokado i kolendrą to typowe danie kuchni Tex-Mex. Robert Sowa zdradził w programie "Doradca Smaku", jak zrobić ten popularny przysmak.
Tex-Mex to bardzo popularne i lubiane połączenie kuchni amerykańskiej (teksańskiej) z meksykańską. Wołowina marynowana w sosie sojowym, oleju rzepakowym i słodkiej papryce, do tego awokado, kolendra, suszone pomidory i rukola. Spróbuj a pokochasz. Lista składników i szczegółowy przepis TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej