Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejWrap z wołowiną, awokado i kolendrą to typowe danie kuchni Tex-Mex. Robert Sowa zdradził w programie "Doradca Smaku", jak zrobić ten popularny przysmak.
Tex-Mex to bardzo popularne i lubiane połączenie kuchni amerykańskiej (teksańskiej) z meksykańską. Wołowina marynowana w sosie sojowym, oleju rzepakowym i słodkiej papryce, do tego awokado, kolendra, suszone pomidory i rukola. Spróbuj a pokochasz. Lista składników i szczegółowy przepis TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej