Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejBanosz to ukraińska potrawa narodowa. Dawniej jadano go niemal wyłącznie podczas świąt lub na szczególne okazje. Dzisiaj banosz nieco utracił swój uroczysty charakter i jest to popularne danie obiadowe.
Banosz składa się z niewielkiej ilości składników - są to głównie: boczek, cebula, czosnek i pieczarki zatopione w mamałydze z mleka, śmietany i kaszy kukurydzianej. Całości dopełniają kawałki bryndzy oraz świeża natka pietruszki. Szczegółowy przepis wraz z listą składników znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej