Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejRobert Sowa przedstawił w programie przepis na turecki burek ze szpinakiem. W Turcji, ale także na Bałkanach i Bliskim Wschodzie jest to jedna z najpopularniejszych przekąsek.
Prowadzący program przygotował farsz ze szpinaku i sera feta, ale tradycyjny burek można zrobić z mięsem lub innymi warzywami. Całość zawinięta jest w wiele warstw ciasta filo obficie posmarowanego masłem i posypanego czarnuszką. Do tego dania idealnie pasuje sos z jogurtu greckiego z czosnkiem i szczypiorkiem. Szczegółowy przepis znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej