Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejW tym odcinku programu „Doradca Smaku” rządzi kuchnia polska, czyli śledzie pod pierzynką. Zarówno składniki, jak i sposób ich podania są w tym daniu bardzo ważne.
Warstwy ziemniaków, śledzi, buraków, pieczarek, sosu, jajek, sera i zielonego szczypiorku tworzą kolorową sałatkę. Śledź pod pierzynką to danie, które jest idealne na imprezę – jest pyszne i efektowne. Składniki i sposób przygotowania znajdziecie TUTAJ.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej