Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejW tym odcinku programu „Doradca Smaku” rządzi kuchnia polska, czyli śledzie pod pierzynką. Zarówno składniki, jak i sposób ich podania są w tym daniu bardzo ważne.
Warstwy ziemniaków, śledzi, buraków, pieczarek, sosu, jajek, sera i zielonego szczypiorku tworzą kolorową sałatkę. Śledź pod pierzynką to danie, które jest idealne na imprezę – jest pyszne i efektowne. Składniki i sposób przygotowania znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej