Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejW tym odcinku programu „Doradca Smaku” rządzi kuchnia polska, czyli śledzie pod pierzynką. Zarówno składniki, jak i sposób ich podania są w tym daniu bardzo ważne.
Warstwy ziemniaków, śledzi, buraków, pieczarek, sosu, jajek, sera i zielonego szczypiorku tworzą kolorową sałatkę. Śledź pod pierzynką to danie, które jest idealne na imprezę – jest pyszne i efektowne. Składniki i sposób przygotowania znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej