Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejSłodkowodny sandacz, poza gulaszem w chlebie, paprykarzem czy leczem, to jedna z bardziej popularnych propozycji obiadowych na Węgrzech. Lekka, jasna ryba jest nie tylko zdrowa, ale też naprawdę smaczna.
Tym razem Robert Sowa przedstawił przepis na sandacza pieczonego w piekarniku. Szlachetna ryba idealnie komponuje się z sosem z węgierskiej kiełbasy paprykowej, cebuli, czerwonej papryki i pieczarek. Danie zostało przyprawione pieprzem cytrynowym i oczywiście słodką papryką węgierską. Zobaczcie PRZEPIS.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej