Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejSłodkowodny sandacz, poza gulaszem w chlebie, paprykarzem czy leczem, to jedna z bardziej popularnych propozycji obiadowych na Węgrzech. Lekka, jasna ryba jest nie tylko zdrowa, ale też naprawdę smaczna.
Tym razem Robert Sowa przedstawił przepis na sandacza pieczonego w piekarniku. Szlachetna ryba idealnie komponuje się z sosem z węgierskiej kiełbasy paprykowej, cebuli, czerwonej papryki i pieczarek. Danie zostało przyprawione pieprzem cytrynowym i oczywiście słodką papryką węgierską. Zobaczcie PRZEPIS.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej