Nowa odsłona serwisu Doradcasmaku.pl
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejSłodkowodny sandacz, poza gulaszem w chlebie, paprykarzem czy leczem, to jedna z bardziej popularnych propozycji obiadowych na Węgrzech. Lekka, jasna ryba jest nie tylko zdrowa, ale też naprawdę smaczna.
Tym razem Robert Sowa przedstawił przepis na sandacza pieczonego w piekarniku. Szlachetna ryba idealnie komponuje się z sosem z węgierskiej kiełbasy paprykowej, cebuli, czerwonej papryki i pieczarek. Danie zostało przyprawione pieprzem cytrynowym i oczywiście słodką papryką węgierską. Zobaczcie PRZEPIS.
Odświeżona szata graficzna, lepsze dostosowanie do użytkowników mobile, nowe funkcje- sprawdź co czeka na Ciebie w nowej wersji serwisu Doradcasmaku.pl!
czytaj więcejPieczenie świątecznych pierniczków to obowiązkowy punkt przedświątecznych przygotowań. Sprawdź co zrobić, aby pierniczki były wyjątkowo smaczne, aromatyczne i piękne!
czytaj więcejJuż 4 września 2023 wystartuje XIX sezon programu kulinarnego "Doradca Smaku". Po latach program ponownie poprowadzi osobowość telewizyjna, francuski restaurator i kucharz Michel Moran.
czytaj więcej