Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejKuchnia turecka kojarzy nam się przede wszystkim z kebabem i pieczoną jagnięciną. Jednak tym razem zobaczycie przepis na racuszki z cukinii (tur. mücver).
Jest to pyszna propozycja na jarski obiad lub kolację. Takie racuszki z cukinii mogą być samodzielnym daniem albo można je podać jako dodatek do ryb i mięs. Można je podawać z mocno schłodzoną sałatką z pomidorów, cebuli, sera feta oraz świeżych i aromatycznych ziół. Pysznym dodatkiem do tego dania są chrupiące orzeszki pinii.
Zapraszamy po przepis!
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej