Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejQuiche to typowe danie kuchni francuskiej, które znane jest na całym świecie w postaci różnego rodzaju tart.
Francuzi uwielbiają quiche lorraine i najczęściej konsumują go w drodze do pracy. To popularne danie można przygotować na wiele sposobów. W tym odcinku Robert Sowa wykorzystał między innymi: podsmażony na maśle boczek, jajka, starty żółty ser, karczochy, i cebulę. Dodatkiem jest sałatka z rukoli i koktajlowych pomidorków. Oczywiście nie mogło również zabraknąć czarnych oliwek i kaparów.
Przepis na to danie znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej