Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejLeczo zdecydowanie kojarzy się z kuchnią węgierską. Jednak tym razem będzie tylko dodatkiem do polędwicy wieprzowej, która gra tu pierwsze skrzypce.
Pozostałe dodatki do tego dania to chipsy z bekonu podpieczonego w piekarniku oraz naturalny jogurt grecki z dużą ilością świeżej natki pietruszki. Cała kompozycja emanuje iście węgierskim aromatem. Szczegóły, jak przygotować to charakterystyczne danie, znajdziecie w PRZEPISIE.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej