Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejLeczo zdecydowanie kojarzy się z kuchnią węgierską. Jednak tym razem będzie tylko dodatkiem do polędwicy wieprzowej, która gra tu pierwsze skrzypce.
Pozostałe dodatki do tego dania to chipsy z bekonu podpieczonego w piekarniku oraz naturalny jogurt grecki z dużą ilością świeżej natki pietruszki. Cała kompozycja emanuje iście węgierskim aromatem. Szczegóły, jak przygotować to charakterystyczne danie, znajdziecie w PRZEPISIE.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej