Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejLeczo zdecydowanie kojarzy się z kuchnią węgierską. Jednak tym razem będzie tylko dodatkiem do polędwicy wieprzowej, która gra tu pierwsze skrzypce.
Pozostałe dodatki do tego dania to chipsy z bekonu podpieczonego w piekarniku oraz naturalny jogurt grecki z dużą ilością świeżej natki pietruszki. Cała kompozycja emanuje iście węgierskim aromatem. Szczegóły, jak przygotować to charakterystyczne danie, znajdziecie w PRZEPISIE.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej