Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejKuchnia włoska kojarzy nam się z pizzą, stekami i makaronami. Tymczasem chef Robert Sowa proponuje pieczoną cielęcinę. Jesteście ciekawi?
Oto przepis na pieczoną górkę cielęca. Mięso zostało podane z sosem serowym z gorgonzoli z dodatkiem szpinaku i grzybów. Biały sos doprawiony został białym pieprzem – zgodnie z zasadą biały sos zaostrza biały pieprz. Klikajcie po PRZEPIS.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej