Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPierwszy odcinek nowego sezonu to wyjątkowe danie, które jest kulinarną podróżą do francuskiej Prowansji.
Kuchnia francuska jest popularna i ceniona na całym świecie. Kojarzymy ją z masłem, bagietką, tysiącem gatunków sera, winem oraz… owocami morza. Przepis Roberta Sowy na mule duszone w białym winie z czosnkiem, cebulą, porem i pomidorami to oryginalna i pełna smaku propozycja. Całość została doprawiona ziołami prowansalskimi, białym pieprzem i... kurkumą.
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej