Michel Moran w Dzień Dobry TVN: Grill
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejPierwszy odcinek nowego sezonu to wyjątkowe danie, które jest kulinarną podróżą do francuskiej Prowansji.
Kuchnia francuska jest popularna i ceniona na całym świecie. Kojarzymy ją z masłem, bagietką, tysiącem gatunków sera, winem oraz… owocami morza. Przepis Roberta Sowy na mule duszone w białym winie z czosnkiem, cebulą, porem i pomidorami to oryginalna i pełna smaku propozycja. Całość została doprawiona ziołami prowansalskimi, białym pieprzem i... kurkumą.
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Sezon grillowy tuż tuż, dlatego razem z Michelem Moranem zaproponowaliśmy kilka przepisów, które mogą stać się hitem na Waszych stołach.
czytaj więcejZobacz ciekawe i apetyczne propozycje sałatek na grilla. Pyszne, aromatyczne i proste w przygotowaniu! A to wszystko z wykorzystaniem sosów sałatkowych Prymat.
czytaj więcej6 kwietnia hostem kulinarnego kącika programu Dzień Dobry TVN był Michel Moran. Tematem tego odcinka były śniadania – pomysły i przepisy na smaczne, pożywne dania śniadaniowe.
czytaj więcej