Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejKuchnia francuska słynie z aromatycznych i bogatych w smak dań. Klasyczną potrawą, w której bazę stanowi sos z masła i czerwonego wina, jest coq au vin.
Wersja, którą przygotował Robert Sowa nie zawiera mięsa koguta, lecz kurczaka. Mięso jest marynowane, potem duszone z boczkiem, pieczarkami i cebulą na maśle i w czerwonym winie. Daniu towarzyszy chrupiąca bagietka z masłem pietruszkowym. Składniki i sposób przyrządzenia tej potrawy znajdziecie pod tym linkiem.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej