Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejKrólik w kuchni francuskiej to jedno z częściej przygotowywanych mięs. Towarzyszą mu różnego rodzaju sosy i marynaty - tym razem poznajcie przepis na królika w sosie musztardowo-śmietankowym.
Jeśli mowa o kuchni francuskiej, to oczywiście nie może zabraknąć masła ani wina. Poza nimi mamy także inne składniki tego dania: czosnek, marchewkę, szalotkę i sos sojowy. Potrawa została doprawiona tymiankiem, kurkumą oraz gałką muszkatołową. Szczegółowy przepis znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej