Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejKrólik w kuchni francuskiej to jedno z częściej przygotowywanych mięs. Towarzyszą mu różnego rodzaju sosy i marynaty - tym razem poznajcie przepis na królika w sosie musztardowo-śmietankowym.
Jeśli mowa o kuchni francuskiej, to oczywiście nie może zabraknąć masła ani wina. Poza nimi mamy także inne składniki tego dania: czosnek, marchewkę, szalotkę i sos sojowy. Potrawa została doprawiona tymiankiem, kurkumą oraz gałką muszkatołową. Szczegółowy przepis znajdziecie TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej