Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejKofta to tradycyjne danie kuchni tureckiej, często przyrządzane z jagnięciny. Robert Sowa, prowadzący program "Doradca Smaku", pokazał, jak przygotować koftę z bardziej dostępnego mięsa wołowo-wieprzowego.
Kofta nie byłaby tak smaczna i aromatyczna, gdyby nie ostra musztarda rosyjska, czosnek, cebula oraz cała gama ziół i przypraw. Idealnym dodatkiem do kofty jest sałatka miętowa przygotowana na bazie jogurtu greckiego. Po więcej szczegółów i dokładną listę składników zajrzyjcie do TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej