Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejBoeuf Stroganow jest klasycznym, jednogarnkowym daniem kuchni rosyjskiej. Jest także bardzo lubiane i popularne w kuchni polskiej, dlatego postanowiliśmy w programie "Doradca Smaku" przypomnieć ten przepis.
To delikatna, duszona polędwica wołowa z cebulą i pieczarkami. Bazą aromatycznego sosu jest wino czerwone i wywar wołowo-warzywny. Robert Sowa proponuje podanie tego dania z odrobiną śmietany i drobno pokrojonymi ogórkami kwaszonymi. Smacznego!
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej