Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejPomysłów na zapiekanki jest wiele. Przygotowujemy je z makaronem jak włoskie lasagne, czy z warzywami, np. grecka moussaka, ale też zapiekamy makaron świderki z kurczakiem lub przyrządzamy gratin z ziemniaków. Mniej popularne, ale jakże pyszne, są zapiekane ryby. Polecamy propozycję z programu Doradca Smaku - zapiekankę łososiową.
Świetnie sprawdzi się zarówno na obiad czy na kolację. Szybka do przygotowania na przyjęcie w ogrodzie. Poniżej przepis na najprostszą zapiekankę rybną, tzw. fish pie. Można wzbogacić ją o warzywa lub więcej rodzajów ryb.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej