Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejKarmelizowana wołowina, azjatyckie dodatki, delikatnie podkreślone smakiem papryki to idealna alternatywa dla powtarzających się obiadów. Jeśli chcielibyście coś zmienić w codziennym menu, to właśnie przepis dla Was. Jest szybki w przygotowaniu, a kilka orientalnych składników zupełnie odmieni smak potrawy.
Przygotowując to danie według przepisu Michela Moran warto pamiętać o tym, aby warzywa i mięso pokroić na cienkie paski - dzięki temu szybciej staną się miękkie, a my szybciej będziemy cieszyć się talerzem pełnym pysznego jedzenia!
Oglądajcie program "Doradca Smaku" codziennie, od poniedziałku do czwartku, o godz. 20.10.
PRZEPIS Z PROGRAMU ZNAJDUJE SIĘ TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej