Jak przygotować mięso na grilla?
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejTym daniem Francuzi podbili kuchnie całego świata. Tartę, bo o niej mowa, pokochaliśmy za prosty, ale genialny smak kruchego i delikatnego ciasta. Ten niewysoki wypiek to w końcu najlepsza baza dla naszych ulubionych dodatków.
Michel Moran postawił na proste składniki farszu, które świetnie ze sobą współgrają. Połączenie brokułu, pieczarek, szynki i pomidorków koktajlowych tworzy pyszne, wytrawne nadzienie tarty. W dodatku przepis na to danie jest naprawdę łatwy, dlatego bez problemu powtórzą go we własnej kuchni nawet kulinarni amatorzy.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Sprawdź, jakie produkty Prymat musisz mieć pod ręką szykując pyszne dania z grilla.
czytaj więcejCzy sos do sałatki ma znaczenie? Jak zrobić pyszny sos sałatkowy? I który sos będzie pasował do sałatki z kurczakiem, a który najlepiej podkreśli smak mizerii?
czytaj więcejWielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcej