Sól peklowa – czym się charakteryzuje?
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcejNiecierpliwie wyczekując słońca i wiosny, mroźne dni można umilić sobie pysznym i lekkim daniem. W kuchni "Doradcy Smaku" czuć już powiew wiosny, ponieważ Michel Moran zaproponował wyjątkowego sandacza z porami duszonymi w winie. A por to warzywo lekkostrawne i dietetyczne, dlatego w tym wydaniu powinien zasmakować nawet tym, którzy skrupulatnie liczą kalorie.
Oglądajcie program codziennie od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10 w TVN.
PRZEPIS Z PROGRAMU ZNAJDUJE SIĘ TUTAJ.
Poznaj zastosowanie soli peklowej oraz różne sposoby peklowania mięsa. Jest to prostsze niż myślisz - przygotuj domowe wędliny!
czytaj więcej4 marca o godzinie 20:10 na antenie stacji TVN rusza jubileuszowy, XX sezon programu kulinarnego Doradca Smaku. Przez cały czas program jest nieodłącznie związany z marką Prymat.
czytaj więcej