Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNa co dzień rzadko przyrządzamy owoce morze, ale gdy już pojawiają się w naszej kuchni. chcemy, aby smakowały wyśmienicie. W końcu nie bez powodu wszyscy zachwycają się ich niepowtarzalnym smakiem. W dodatku ich przygotowanie jest naprawdę proste i nie zajmie nam dużo czasu!
Mule po francusku w sosie śmietanowym według przepisu Michela Moran to idealne danie na wyjątkową kolację we dwoje lub uroczysty obiad dla najbliższych. Wystarczy kilka składników, które odpowiednio ze sobą połączone gwarantują nam w kuchni sukces w postaci pysznego jedzenia.
Oglądajcie "Doradcę Smaku" od poniedziałku do czwartku o godz. 20.10 na antenie TVN.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej