Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejJabłka w cieście czy puszyste racuchy? My, Polacy uwielbiamy wszelkiego rodzaju smażone placki. Warzywne, owocowe, z ciasta, maślankowe. Maślankowe racuchy to dobry pomysł na śniadanie, deser czy podwieczorek dla dzieci. Można je podawać z wszelkiego rodzaju sosami, owocami czy marmoladą. A Wy jakie racuchy lubicie najbardziej?
Oglądajcie "Doradcę Smaku" o godz. 20.10 od poniedziałku do czwartku na antenie TVN.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej