Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejNowy sezon programu "Doradca Smaku" rozpoczyna wyjątkowy przepis na sycące danie śniadaniowe. Jajka w koszulce en meurette to pyszna propozycja dla osób, które uwielbiają kuchnię francuską. A jeśli nigdy nie przygotowywaliście jajka w koszulce, zobaczcie, jak robi to sam Michel Moran i powtórzcie to w domu!
Jajka en meurette to po prostu jajka w sosie na bazie wytrawnego wina, boczku oraz cebuli - bardzo popularne w regionach Francji, słynących z wyśmienitego wina. Prowadzący zdradza w programie przepis na danie, które przygotowywał, uczęszczając jeszcze do szkoły gastronomicznej. Bez wątpienia połączenie tych składników z jajkiem w koszulce na pewno Was zaskoczy!
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej