Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejLubicie gazpacho? W tym programie Michel Moran pokazał alternatywę dla hiszpańskiego gazpacho. Do pomidorów i papryki dodał... maślankę! Zaskakujące połączenie, które orzeźwia i ochładza organizm - w sam raz na upały.
Na upały idealnie nada się chłodnik pomidorowy z maślanką. To smak dobrze znanego, hiszpańskiego gazpacho z lekkim maślankowym twistem. Należy pamiętać przy krojeniu pomidorów, aby odkroić jedynie mięsiste części warzywa, tak by nasiona i woda nie zostały dodane do zupy.
PRZEPIS ZNAJDZIECIE TUTAJ
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej