Potrawy na śniadanie wielkanocne – 8 tradycyjnych przepisów
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejPewne produkty idealnie do siebie pasują. Bez wątpienia można to powiedzieć o wędzonym boczku i interesującym w smaku porze. Stanowią one pyszne i wyjątkowe połączenie. Z tymi składnikami Michel Moran przygotował wyśmienitą, wytrawną tartę, od której można się uzależnić!
Z powodzeniem taką tartę upieczecie sami i nie zajmie Wam to wiele czasu. Aromatyczne zioła, kruche ciasto i kilka dodatków wystarczą, aby stworzyć w kuchni to małe dzieło. Tym przysmakiem na pewno będą zajadać się Wasi domownicy, których ucieszy smakowita kolacja podana na ciepło, zamiast tradycyjnych kanapek.
Przepis znajdziecie TUTAJ.
Wielkanoc to święta obfitości i odrodzenia. Po zimie i poście szykujemy kolorowy wielkanocny stół, którego aromaty i smaki mają pobudzić nasz apetyt na życie.
czytaj więcejNowy konkurs dla użytkowników serwisu Doradca Smaku i fanów Prymat! Sprawdź szczegóły
czytaj więcejTej zimy postaw na aromatyczne propozycje, które nie dość, że zachwycą Cię swoim korzennym, wyrazistym smakiem, to sprawią, że nawet najmroźniejszy dzień okaże się znacznie cieplejszy!
czytaj więcej