Marynata w płynie na smak w Twojej kuchni! Poznaj jej uniwersalne zastosowanie
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejNazwa gatunkowa ryby, którą przyrządza Michel Moran to sandacz pospolity. Brzmi zwyczajnie? Może i tak, ale gwarantuję Wam, że smakuje naprawdę niepospolicie!
Sandacz charakteryzuje się bardzo delikatnym, chudym mięsem. Nie przez przypadek cieszy się tak ogromną popularnością w naszej kuchni. Jest też cennym źródłem kwasów omega-3 i białka. Wielkiej oryginalności daniu dodaje chutney, czyli warzywny, słodko-ostro-kwaśny sos dodany do dania. Michel Moran sam wspomina – często dodatkiem do ryby są ziemniaki, oczywiście, są bardzo smaczne, ale może warto urozmaicić naszą kuchnię? Zobaczcie, jak przyrządzić to wyjątkowe danie! Zapraszamy do oglądania Doradcy Smaku w telewizji TVN!
Przepis znajduje się TUTAJ.
Zobacz, jak wykorzystać marynaty płynne Prymat – zarówno podczas grilla, jak i w codziennym gotowaniu. Podpowiemy Ci, do jakich dań pasują idealnie.
czytaj więcejPrzygotuj sezonowe przetwory z dodatkiem naszej nowości: mieszanki do ogórków konserwowych z curry. To szybki i prosty sposób na wzbogacenie przetworów o nieoczywisty, egzotyczny smak.
czytaj więcejZapoznaj się z nowymi produktami marki Prymat: przyprawą do zupy pomidorowej oraz przyprawą do sosu po bolońsku.
czytaj więcej