Zachowaj smak lata na dłużej – przygotuj domowe przetwory
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejQuiche to rodzaj tarty, która najczęściej przyrządzana jest w wersji wytrawnej. Świetnie smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno, dlatego idealnie sprawdza się na różnego rodzaju przyjęcia. W zależności od tego, jakie produkty lubimy quiche możemy przygotować z mięsem, łososiem, krewetkami, a także w wersji wegetariańskiej.
Michel Moran w kuchni "Doradcy Smaku" upiekł aromatyczną tartę z łososiem, bakłażanem, pomidorami oraz cukinią. A za sprawą kilku wyjątkowych przypraw danie to stało się naprawdę interesujące! Jeśli zastanawiacie się, co pysznego przygotować na kolację dla Waszej rodziny, to poniżej znajdziecie odpowiedź!
PRZEPIS DOSTĘPNY JEST TUTAJ.
Czy można zachować smak lata na dłużej? Oczywiście! Pozwalają na to domowe przetwory.
czytaj więcejSól to podstawowa przyprawa, której nie może zabraknąć w żadnej kuchni. Przeczytaj i sprawdź nasze porównanie soli himalajskiej i zwykłej soli kamiennej.
czytaj więcejMarka Prymat już po raz 10 jest sponsorem Biegu Kobiet organizowanego w Jastrzębiu-Zdroju. Cieszymy się, że możemy wspierać tak wyjątkowe inicjatywy od samego początku ich istnienia!
czytaj więcej